Arhívum

Konferencia 2017

Orvos-Gyógyszerész napok 2017.

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2017. március 2-4 között ismét megnyitjuk a Győr-Moson-Sopron Megyei Orvos - Gyógyszerész Napokat, melyre tisztelettel meghívjuk!

Egy évtizedekkel korábbi hagyományt felfrissítve kívánjuk megrendezni a megye orvosait és gyógyszerészeit összefogó multidiszciplináris konferenciát, melynek a győri Széchenyi István Egyetem ad helyet. A konferencia alapvetően tudományos továbbképző tanfolyam, melyen 5 fő témakörben nyújtunk magasan kvalifikált előadók által széleskörű naprakész ismereteket. A tervezett szakmai program csaknem minden orvosi és gyógyszerészeti szakterületet érint.

Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete kezdeményezésére a Magyar Gyógyszerészi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetével karöltve, és közös finanszírozásával kezdtük újra szervezni a régen nagysikerű fórumot.

A kezdeményezés mögé „egy emberként” sorakoztak fel megyénk nagy egészségügyi intézményei: a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, a Soproni Gyógyközpont, a mosonmagyaróvári Karolina Kórház, a csornai Margit Kórház, a kapuvári dr. Lumniczer Sándor Kórház.

A szervezési feladatokat a MOK Területi Szervezete látja el, a Szervező Bizottság támogatásával, melyben mindkét szervezet és minden intézmény delegáltja ott van. A feladat komoly szakmai kihívást jelent, hiszen szeretnénk számos olyan új elemet beépíteni a tudományos program korábban megszokott rendjébe, mely által a különböző szakmák képviselői számára egyaránt érdekesebbé, tartalmasabbá válik. Kitűzött célunk, hogy a megye orvosai és gyógyszerészei a konferencia tudományos programja kapcsán egymás tevékenységére is rálássanak, ezáltal megtalálják azokat a közös szakmai – tudományos pontokat, melyek együttgondolkozásra, az egyes ellátási feladatok, szintek és szakterületek együttműködésére adnak lehetőséget.

A kórházak és a két kamara vezetőiből alakult Szervező Bizottság állította össze a háromnapos továbbképzés programját és kérte fel a referátumok előadóit. Meghívott és felkért előadóink mindegyike a kongresszus kiemelt témaköreinek hazai és sokan nemzetközileg is elismert reprezentánsa. A Petz Kórház, mint a tudományos továbbképzés szakmai felelőse terjesztette fel akkreditációra a Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Igazgatóságához és a Szakmai Tanácsadó Testületéhez. Várjuk megyénkből kollégáink – különösen fiatal orvosok és gyógyszerészek – főtémákhoz csatlakozó prezentációit, melyen tudományos munkájukat, tapasztalataikat, kutatásukat megismertethetik a résztvevőkkel. Kívánatos, hogy a Tudományos Bizottság által elfogadásra kerülő előadások, e-poszterek a felsorolt témakörök valamelyikére fókuszáljanak. A konferencia kiváló terep arra is, hogy a fiatalok bemutatkozzanak, átessenek a prezentációs tűzkeresztségen.

Kreditpontok

A SOTE Bíráló Bizottsága orvosok részére  40 kreditpontra értékelte a konferencián megszerezhető  pontok számát.

Szakma szerinti tanfolyamon megszerzettnek pontnak minősül 13 szakképesítés esetében. Minden más szakmában szabadon választott továbbképzésként írhatók jóvá a pontok (OFTEX).

Információink szerint fogorvos kollégák is elszámolhatják a pontokat szabadon választott továbbképzésként.

Gyógyszerész kollégák részére 42 pont jóváírása lehetséges (GYOFTEX).

Szakdolgozók részére várhatóan 16-20 pont jóváírása lehetséges.

A konferencia képzési adatlapja és a szakmai kollégiumok listája letölthető: 

 Tanfolyam adatlap

 Szakmai kollégiumok listája

A konferencia részletes programja

A konferencia részletes programja az alábbi hivatkozáson tekinthető meg:

RÉSZLETES PROGRAM 

Regisztráció

Postai úton történő regisztráció esetén töltse le a regisztrációs adatlapunkat, és az kitöltve küldje el az Orvosi Kamara címére:
MOK Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete
9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 74.

E-poszterek

Várjuk kollégáinktól E-poszterek megjelenését, melyből a Tudományos Bizottság kiválaszt 8-10 előadást, 10+5 perc időtartammal, melyet személyes előadás formájában lehet majd prezentálni. Az E-poszterek regisztrációs adatlapja a letölthető dokumentumok között található.

Az E-poszterek regisztrációs adatlapjának feltöltésére a www.petz.gyor.hu honlapon van lehetőség 2017. február 10-ig.

Az összefoglalók elfogadásáról a Tudományos Bizottság értesítést küld.

Részvételi díjak, költségek

A regisztrációs díj egyszeri  5 000 Ft. A regisztrációs díj három napra szól, kedvezményes. Magában foglalja a részvételi díjat és a szünetekben felszolgált frissítőt.

A konferencia időtartama alatt az önkiszolgáló étkezések, valamint a programokon való részvétel külön díjazás fejében történik.

Ebéd önkiszolgáló rendszerben: 1 300 Ft/fő/alkalom.

 Programok

 1. Állófogadás a Zsinagógában Koncerttel, március 2. (csütörtök), részvételi díj: 5 300 Ft/fő
   Előadó: a Széchenyi Egyetem Kamarazenekara
  (Tartalmazza az üdvözlő italt, menüt és alkoholmentes üdítőt, kávét. Az alkoholos ital fogyasztását mindenki a helyszínen fizetheti.)
  helyek száma : 350 fő

 2. Bankett a Hotel Famulus éttermében márc. 3. (péntek), részvételi díj: 5 700 Ft/fő
  (Tartalmazza az üdvözlő italt, menüt és alkoholmentes üdítőt, kávét. Az alkoholos ital fogyasztását mindenki a helyszínen fizetheti.)
  helyek száma: 150 fő

  

A regisztráció és a programokon való részvételi díjakat a regisztráció visszaigazolását követően, -  de legkésőbb 2017. február 26-ig -  egy összegben a Sopron Bank Zrt-nél a MOK GYMSM TESZ néven vezetett 17600035-00147172-00300001 számú számlára kérjük befizetni.

A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a résztvevő nevét és a visszaigazoláson szereplő regisztrációs számát.

Részvételtől való elállás feltételei

A részvételi díj befizetését követően a részvétel lemondását kizárólag írásban (emailben vagy levélben) a név és a regisztrációs szám megadásával fogadjuk el.  2017. február 10-ig a teljes részvételi díj visszatérítésre kerül. Ezt követően, a befizetett összeg 50% -át térítjük vissza.

A 2017. február 24. követő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. 

Szálláslehetőségek

A szállások foglalása és fizetése egyénileg történik. Az általunk javasolt szállások listáját a letölthető dokumentumok között találja meg.

Letölthető dokumentumok

Korábbi leveleink

 

smollest_MOK_horizontal_logo.png

A 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 74.

iroda@mokgyor.hu

+36 96/337-663

Kereső

+36 96/337-663 Bajcsy-Zsilinszky út 53, Győr, 9022