Image

FELHÍVÁS JELÖLÉSRE

Tisztelet a Szakdolgozó Kollégáknak” Megyei MOK díj

 

 

A Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is egy a szakdolgozóknak szánt elismerést kíván adományozni. Így mondunk köszönetet mindazoknak, akik az idei évben is kiemelkedően segítették a járóbeteg-ellátást, ápolták a kórházi osztályokon a betegeket.

Jelképes elismerésről van szó, mely felhívja a szakdolgozók és az orvosok figyelmét, hogy egy csapat vagyunk, egymás nélkül nem tudunk tisztességesen, magas színvonalon dolgozni. Egy a hivatásunk: a kiszolgáltatott, beteg, rászoruló embertársaink megsegítése.

 

Image

A díjra az alábbiak szerint várjuk a jelöléseket:

  • A megye kórházaiból (Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Kapuvár, Csorna)

  • Az adott kórházhoz tartozó régióban az alapellátásból

Ezzel a díjjal megyénk orvosai nevében a MOK szeretné kifejezni megyénk minden szakdolgozója iránti megbecsülését. Üzenjük nekik, hogy gondolunk rájuk, igyekezni fogunk mindent megtenni, hogy javuljanak munkakörülményeik, legfőképpen az orvoskollégákkal való viszonyuk.

Kérjük a megyében dolgozó orvoskollégákat, hogy jelöljenek a környezetükben dolgozó szakdolgozók közül a „Tisztelet a Szakdolgozó Kollégáknak” Megyei MOK díjra. A jelölésnek tartalmaznia kell a jelölő MOK tag nevét, pecsétszámát, munkahelyét, elérhetőségeit, valamint a díjra jelölt szakdolgozó nevét, beosztását, munkahelyét és egy rövid szöveges javaslattételt, indoklást, elérhetőségeit.

Jelölni lehet Facebook üzenetben (fb.com/mokgyor), emailben: info@mokgyor.hu vagy postai úton: Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete, 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 74.

A jelölési határidő: 2023. november 20., hétfő 24:00 óra
Jelölőlap letöltése

 

Tisztelettel a MOK Győr Moson Sopron Megyei Területi Szervezet elnöksége

 

Győr, 2023. november 6.

Image
A Magyar Orvosi Kamara (MOK) minden Magyarországon működő orvos független, demokratikus, céhszerű testülete, amely tagjainak szakmai, erkölcsi és anyagi érdekvédelmet hivatott biztosítani. Működését köztestületként a képviseleti demokrácia elvei szerint fejti ki. Átlátható működésével és befolyásával nemcsak tagjait, hanem a lakosságot és annak egészségügyét is szolgálja "a beteg üdve a legfőbb törvény" szellemében.
smollest_MOK_horizontal_logo.png

A 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 74.

iroda@mokgyor.hu

+36 96/337-663

Kereső

+36 96/337-663 Bajcsy-Zsilinszky út 53, Győr, 9022