Új MOK tagsági kártya

Kedves Kollégám,

Örömmel nyújtom át Önnek jelen levelemhez csatolva az új, immár valamennyi tag számára kibocsátott kamarai tagsági igazolványát. Kérem, vegye kézbe kártyáját és mindkét oldalát tekintse meg. Láthatja, hogy ezen igazolvány kettős funkciót lát el:

Új tagsági kártya előlap

 

Fényképes oldalával megvalósítja a MOK tagsági igazolvány funkcióját, tartalmazza valamennyi olyan adatot, amellyel itthon és külföldön egyaránt igazolhatja, hogy Ön a Magyar Orvosi Kamara tagja. E tekintetben az érvényesség nem korlátozott, az kizárólag a tagsági viszony létéhez kötött, vagyis mindaddig fennáll, amíg Ön MOK tag.

Új tagsági kártya előlap

A hátoldalával az Euro Discount Club vásárlói jogosultságát igazolhatja, még hozzá Silver fokozatban, ami számos kereskedelmi egységben jelentős árkedvezményt biztosít. (Ennek részleteiről, illetve a felhasználói helyek listájáról a www.edc.hu oldalon tájékozódhat.) A kedvezmény jogosultságának érvényessége évről-évre a januárban postázandó tagdíj egyenlegközlő levélhez mellékelt vonalkód felragasztásával hosszabbítható, melynek természetesen feltétele az előző év végéig rendezett tagdíj.


Ha Ön folyamatosan MOK tag volt, úgy e kártya kézhezvételével egyidejűleg korábbi (chippel ellátott) MOK tagsági igazolványát, valamint a szintén korábban kibocsátott EDC vásárlói kártyáját is megsemmisítheti, e két kártya funkcióját az új, most kiküldött kártya látja el. 

Ha Ön újonnan belépő tagunk, úgy nincs más teendője, mint új tagkártyáját fentiek szerint használni. (Amennyiben korábban már volt MOK tag, és netán még birtokában van a fentebb említett kamarai igazolvány, úgy azt megsemmisítheti.)

Kívánom, hogy kártyája minél többször hasznára legyen! 

Tagsági igazolvány igénylő lap(.pdf)

Tagsági igazolvány igénylő lap(.docx)

Kollegiális üdvözlettel:
Dr. Éger István

Budapest, 2011. szeptember 2.