Lakossági tájékoztató

Ha kérdése van a koronavírussal kapcsolatban, hívja a Nemzeti Népegészségügyi Központot a 06-80-277-455-ös és a 06-80-277-456-os számon. Az információs vonal a hét minden napján 24 órában elérhető, mobil- és vezetékes telefonról is tárcsázható. A vonalakon szakemberek adnak információt az új koronavírusról. A fertőzésről folyamatosan frissülő információk a koronavirus.gov.hu vagy az nnk.gov.hu weboldalon érhetők el. A koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs e-mailes elérhetősége: koronavirus@bm.gov.hu. A levelekre a központ a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küld.

Az alábbiakban az információk naprakészsége miatt, olyan weboldalak linkjeit soroljuk fel, ahol pontos, naprakész információkat szerezhetnek a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Ezt a listát folyamatosan bővítjük.

Házilagos maszk készítés régi pamut pólóból

Hasznos információk listája

Weboldalak


Közösségi oldalak/csoportok


Gyakran Ismételt Kérdések A koronavírus miatti veszélyhelyzet munkajogi hatásai

Az alábbi linken elérhető fájlban olvasható válaszok a MOK Győr-Moson-Sopron Megyei TESZ álláspontját tükrözik, jogi tanácsnak nem minősülnek, egyedi esetekben a válaszok vagy a hatóságok álláspontja az alább olvashatóktól eltérhetnek.

Lakossági Általános munkajogi kérdések