Vacsora ajánlat - Melba Étterem és Kávézó

A gyönyörű panorámájú Melba Étterem és Kávézó (Budapest, Meder utca 9.) az alábbi ajánlatával szeretne köszönetet mondani az egészségügyben dolgozóknak. 

 

Kedves Egészségügyi dolgozók!

 

A gyönyörű panorámájú és kiváló konyhájú Melba Étterem és Kávézó (1138 Budapest, Meder utca 9.) olyan, 10-50 főből álló csoportokat szeretne vendé­gül látni egy ebédre vagy vacsorára, akik a pandémia alatt, a mindennapok hőseiként helyt álltak, és a betegek ellátásával, saját életük kockázatosával biztosították gyógyulásunkat és az ország működőképességét.

A csoport tagjai lehetnek orvosok, ápolók, akik MOK vagy MESZK igazolvánnyal tudják igazolni, hogy az egészségügyben dolgoznak.

Célunk, hogy az együtt ­dolgozás után egy kellemes környezetben, finom ételek mellett is tudjanak együtt tölteni pár órát.

A csoportoknak térítés nélkül egységes ebéd- vagy vacsoramenüt biztosítunk, amely a következő fogásokat tartalmazza:

- Leves
- Főétel
- Desszert
- Ital (a Melba Étterem 0,5 l-es házi limonádéja)

A konkrét menüt a csoportokkal közösen alakítjuk ki. A vendégeknek természete­sen lehetőségük van a menün kívül, saját költségükre, az étlapról és itallapról egyénileg rendelni.

Jelentkezés:   A 10-50 főig egybeszervezett csoportok Lőwy Krisztina, rendezvényszervező­nek jelezzék igényüket a lowy.krisztina.event@melba.hu e-mail címen. Az esemény ideje alatt egy jelenléti ívet kell aláírni a vendégül látott csoport tagjainak, illetve a programban történő részvétel feltétele, hogy az eseményről készített fotót mind a vendéglátóhely, mind a vendégül látott közösségnek legalább egy tagja az #újranyitvaBP hashtaggel megossza saját közös­ségi média oldalán.

Egy csoportot sajnos csak egyszer tudunk vendégül látni. Várjuk jelentkezéseiket!

Lőwy Krisztina, rendezvényszervező