Tisztelet a Szakdolgozó Kollégáknak MOK díj 2021

FELHÍVÁS JELÖLÉSRE: „Tisztelet a Szakdolgozó Kollégáknak” Megyei MOK díj
 
A Magyar Orvosi Kamara Győr- Moson -Sopron Megyei Területi Szervezete 2021-ben is egy, a szakdolgozóknak szánt elismeréssel kíván köszönetet mondani mindazoknak, akik példa értékű hivatástudattal a legnehezebb pillanatokban is segítették, ápolták a beteg embereket.
Jelképes elismerésről van szó, mely felhívja a szakdolgozók és az orvosok figyelmét, hogy egy csapat vagyunk, egymás nélkül nem tudunk tisztességesen, legjobb tudásunk szerint dolgozni. Egy a hivatásunk, a kiszolgáltatott beteg, támogatásra szoruló embertársaink megsegítése.
Egy ilyen elismerés sajnos nem ellensúlyozza az elmaradó anyagi és erkölcsi megbecsülést, illetve nem teszi jóvá a munkánk során elszenvedett traumákat.
Ez a kezdeményezés 2019-ben indult a MOK Gy-M-S Területi Szervezete részéről. Minden szakdolgozó kollégánknak üzenjük, hogy gondolunk rájuk, igyekezni fogunk mindent megtenni, hogy javuljanak munkakörülményeik, legfőképpen az orvoskollégákkal való viszonyuk.
 
Az idén is megyénk minden kórházából (Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Kapuvár, Csorna) illetve a kórházak régióiba tartozó alapellátásból várjuk a jelöléseket.
 
Tisztában vagyunk vele, hogy lehetetlen jól választani a jelöltek közül. Hiszen szerencsére nagyon sok szakdolgozó kollégánk érdemelne kitüntetést. Fontos, hogy értsék, ez nem verseny. Ezzel a díjjal megyénk orvosai nevében a MOK szeretné kifejezni megyénk minden szakdolgozója iránti megbecsülését. Üzenjük nekik, hogy gondolunk rájuk, igyekezni fogunk mindent megtenni, hogy javuljanak munkakörülményeik, legfőképpen az orvoskollégákkal való viszonyuk.  
Kérjük a megyében dolgozó orvoskollégákat, hogy jelöljenek a környezetükben dolgozó szakdolgozók közül a „Tisztelet a Szakdolgozó Kollégáknak” Megyei MOK díjra. A jelölésnek tartalmaznia kell a jelölő MOK tag nevét, pecsétszámát, munkahelyét, elérhetőségeit, valamint a díjra jelölt szakdolgozó nevét, beosztását, munkahelyét és egy rövid szöveges javaslattételt, indoklást, elérhetőségeit.
Jelölni lehet Facebook üzenetben (fb.com/mokgyor), emailben: info@mokgyor.hu vagy postai úton: MOK Gy-M-S Megyei Területi Szervezete, 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 74.
 
A jelölési határidő: 2021. november 24. szerda 24:00
 
A díjat egy e célból alakuló bizottság fogja odaítélni. Kérjünk tagjainkat, aki szeretne részt venni a bizottság munkájában, jelentkezzen a megadott elérhetőségeken november 22-ig.  
 
Tisztelettel a MOK Győr Moson Sopron Megyei Területi Szervezet elnöksége
 
Győr, 2021. november 16.