Tisztelet a Szakdolgozó Kollégáknak MOK díj

A Magyar Orvosi Kamara Győr- Moson -Sopron Megyei Területi Szervezete 2019-ben egy, a szakdolgozóknak szánt elismeréssel kíván köszönetet mondani mindazoknak, akik példa értékű hivatástudattal a legnehezebb pillanatokban is segítették, ápolták a beteg embereket.

Jelképes elismerésről van szó, mely felhívja a szakdolgozók és az orvosok figyelmét, hogy egy csapat vagyunk, egymás nélkül nem tudunk tisztességesen, legjobb tudásunk szerint dolgozni. Egy a hivatásunk, a kiszolgáltatott beteg, támogatásra szoruló embertársaink megsegítése.

Egy ilyen elismerés nem ellensúlyozza az elmaradó anyagi és erkölcsi megbecsülést, illetve nem teszi jóvá a munkánk során elszenvedett traumákat.

Ez egy induló kezdeményezés a MOK Gy-M-S Területi Szervezete részéről, mellyel minden szakdolgozó kollégánknak üzenjük, hogy gondolunk rájuk, igyekezni fogunk mindent megtenni, hogy javuljanak munkakörülményeik, legfőképpen az orvoskollégákkal való viszonyuk. 2019-ben megyénk minden kórházából (Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Kapuvár, Csorna) illetve az alapellátásból egy-egy szakdolgozót tudtunk díjazni.

Az alábbi képen a következő díjazottjaink láthatóak: Ézsöl Józsefné, Heiner Imréné, Kissné Huzina Anna, Nagy Andrea, Sándor Jánosné, Szombathné Herberger Szidónia, Tóth Józsefné, Varga Judit és Varga Zsófia

További díjazottjaink: Bozsoki Krisztián (Sopron)