COVID oltópont Győr - tájékoztató

Tisztelt Kollégák!

A COVID-19 elleni védőoltást megyénkben a PAMOK oltópont szervezi. Az oltások beadását 2020. december 31-én megkezdték.

A MOK nem vesz részt az oltás szervezésében. Viszont segítünk a hírek, néha akutan változó szabályok, ismertetésében. Ezért mindenkit kérünk, hogy a tájékoztatókban megadott e-mailen érdeklődjenek az oltópontnál, kérdés esetén. Hiteles és hivatalos információt továbbra is a PAMOK és az NNK  honlapján találnak.

Minden tagunkat kérjük, segítse az oltás szervezését, hatékony lebonyolítását azzal, hogy a legfrissebb információt saját környezetében eljuttatja az oltandó személyekhez.

Az oltandók definícióját itt találják:  https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztato/932-a-covid-19-vedooltasra-jelentkezesi-hely-az-egeszsegugyi-es-egeszsegugyben-dolgozok-szamara

A PAMOK honlapja itt érhető el: https://www.petz.gyor.hu/covidoltas

Mivel az események néha napokon belül is változnak, váratlan helyzetek adódnak, ezért javasoljuk, hogy mindenki kövesse a legfrissebb híreket, mielőbb jelentkezzen. Különösen a nem nagyobb intézetben, a kizárólag magán ellátásban dolgozó kollégák esetében fontos, hogy számukra is elérhetőek legyenek az esetleges akut változásokról szóló hírek. Erre ezidáig a szociális médiákon működő szakmai csoportok bizonyultak a leghatékonyabbnak.

Mindenkinek jó egészséget kívánva, tisztelettel: Dr. Szijjártó László MOK GYMSM TESZ Elnök

Győr, 2021.01.05.

Letölthető nyilatkozat: https://www.petz.gyor.hu/covidoltas

Nyilatkozat (docx)

Oltópont szabályzat (Pdf)